OVER PICOBELLO

Picobello is een hip restaurant, helemaal van deze tijd. Ons restaurant bevindt zich aan de Vleutenseweg 232, in hartje Lombok, de gezelligste en meest gemêleerde wijk van Utrecht.

Utrecht de stad van de Dom en FC Utrecht, maar ook de stad van Wim Sonneveld waarvan het beeld pal voor onze ingang is geplaatst. Je kunt zeggen dat Wim met één oog over zijn schouder meekijkt als wij druk bezig zijn om heerlijke gerechten te bereiden voor onze gasten.

Alles aan Picobello is Utrechts. Zo is de eigenaar Jamal, een getogen Utrechter, die op 100 meter afstand van dit restaurant is opgegroeid en de wijk als geen ander kent. Na een lange carrière als horecaondernemer is Jamal weer terug in zijn eigen stad en wijk.

Picobello utrecht win Sonneveld
picobello utrecht

Waar wij voor staan

Onze gasten bepalen ons succes en daarmee ook ons concept. We hebben de tijd genomen om onze menukaart zo universeel en breed mogelijk te maken, daarbij rekening houdend met de diversiteit binnen onze wijk. Een groot deel van Lombok heeft een islamitische achtergrond en om die reden hebben wij gezorgd voor een menukaart waarbij alles halal is. Wij serveren alleen non-alcoholische dranken, waaronder ook alcoholvrije bieren, alcoholvrije wijnen en alcoholvrije cocktails.

Ontbijt | Diner | Lunch

Picobello heeft ruime openingstijden. Je kunt bij ons ontbijten, lunchen en dineren. De lunchgerechten serveren wij van 11.00 uur tot 16.00 uur en vanaf 16.00 uur gaan we over op het diner.

Biologisch | Organisch

Daar waar mogelijk serveren wij gerechten waarbij gebruik wordt gemaakt van biologische producten.

Gun een minderbedeelde ook een kop koffie

Picobello is partner van uitgestelde koffie, een laagdrempelig maatschappelijk initiatief waarbij we samen met jou de mogelijkheid bieden aan anderen om ook buitenshuis een kop koffie of wat anders te drinken. Wil je weten hoe het werkt en ook een steentje bijdragen? Lees hier meer over uitgestelde koffie of vraag ernaar bij onze medewerkers.